Σχετικά με εμάς

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

To Δια χειρός Βενέτη ιδρύθηκε πριν 10 χρόνια από τη υπεύθυνη της επιχείρησης Φωτεινή Βενέτη, με έδρα την όμορφη πόλη του Βόλου, μέσα από μια έξαρση δημιουργικότητας, όπου συνεχίζουμε να δημιουργούμε με την ίδια λαχτάρα σαν τη πρώτη μας μέρα.

Αν κάτι μας κάνει ξεχωριστούς είναι η αγάπη για την δουλειά μας και το πάθος για την τελειότητα. Είναι χαρά μας να σας βλέπουμε να λάμπετε την καλύτερη μέρα της ζωής σας.

Η διοργάνωση  γάμων, βαπτίσεων και κάθε είδους εκδήλωση είναι αυτό που χαρακτηρίζει την επιχείρησή μας, όπου την ανεβάζει στην υψηλότερη κατηγορία στις προτιμήσεις των ενδιαφερομένων.

 Το Δια χειρός Βενέτη προσφέρει εγγύηση και ποιότητα στη ολοκλήρωση των ονείρων σας, ως προς τη διοργάνωση του γάμου, της βάπτισης και των εκδηλώσεων.

Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι κάθε επιθυμία σας θα πραγματοποιηθεί και όλη η διοργάνωση θα αντικατροπτίζει το δικό σας προσωπικό στυλ.

Η δουλειά της ομάδας του Δια χειρός Βενέτη δεν είναι μία λίστα με πολλούς διαφορετικούς στόχους, αλλά ένας και μοναδικός. Ένας γάμος ή μία βάπτιση που να ανταποκρίνεται από την αρχή μέχρι το τέλος στις προσδοκίες σας.